Lunchroom Dailys in Rivium Businesspark te koop

Omschrijving

Dit is een unieke kans om een prachtige, volledig ingerichte lunchroom over te nemen in het bruisende Rivium Businesspark. Dailys Rivium is een zeer geliefde en gevestigde lunchgelegenheid met een uitstekende reputatie!

Dailys Rivium trekt een divers publiek aan, van zakenmensen die een snelle hap willen tussen vergaderingen door of willen ontspannen met collega's, tot buurtbewoners die hier lunches of kinderverjaardagen vieren.

Met een prachtig interieur en een aantrekkelijk terras als echte blikvanger is deze lunchroom echt een verborgen parel. Het terras biedt plaats aan ongeveer 50 personen exclusief de picknicktafels en binnen is er ruimte voor 40 gasten. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast Dailys.

Naast lunch biedt deze locatie zeker ook mogelijkheden voor uitbreiding van openingstijden naar avonden en weekenden. Daarnaast kunnen er cateringservices worden ontwikkeld voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten, en kunnen er partnerships worden opgebouwd met omliggende kantoren en bedrijven.

Rivium is aan het verkleuren, veranderen en aan het transformeren naar ‘Het Nieuwe Rivium’. Het huidige Rivium staat nu nog bekend als een aangename plek om te werken, maar verkleurt de komende jaren in een plek waar gewoond, gerecreëerd én uiteraard nog steeds gewerkt kan worden. Het vroegere kantoorpand boven Dailys Rivium is inmiddels omgebouwd naar woontoren en het doel is dat er over een aantal jaar ongeveer 5000 woningen in het Rivium komen.

De huidige ondernemer heeft naast deze lunchroom nog een ander bedrijf waar hij meer aandacht aan wil besteden. Daarom heeft hij besloten op zoek te gaan naar een koper die deze prachtige locatie wil overnemen en verder wil laten groeien.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Rivium 1e straat 121A
2909LE Capelle aan den IJssel

Vraagprijs
€ 110.000,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 1.123,29

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 31-12-2028 en wordt daarna telkens met 5 jaren verlengd
  • Volgens de huurovereenkomst zijn de openingstijden maximaal van 07.00 - 22.00 uur en mogen er alcoholische dranken tot 15% alcohol worden verkocht

Oppervlakte
125 m2 binnen en 97,5 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 40 zitplaatsen binnen en +/-- 50 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://www.dailysrivium.nl/goed-eten-en-drinken-in-het-rivium.html

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter