Lunchroom Engelhard in Den Haag te koop

Omschrijving

Vele Haagse gasten zijn bekend met Lunchroom Engelhard;

De lunchroom beslaat meer dan 200 m2 op de begane grond, met een royale capaciteit voor 100 zitplaatsen en een sfeervolle open keuken. Bovendien beschikt het over een uitnodigend terras van 130 m2 voor 80 gasten. Dit maakt het de ideale plek om zowel binnen als buiten te genieten van een goede lunch, High Tea of een borrel.

Onder de begane grond bevindt zich een ruime kelder, compleet met een voorbereidingskeuken en opslagruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een handige garagebox, die momenteel wordt gebruikt als magazijn.

De Theresiastraat is een bloeiend zakendistrict met de rechtbank, talloze bedrijven en onderwijsinstellingen in de buurt. Dit zorgt voor een gestage stroom van potentiële gasten, waaronder lokale bewoners als ook professionals in de omgeving, zowel voor de lunch als de avonduren.

Deze lunchroom heeft niet alleen een sterke basis, maar biedt ook ruimte voor groei, Engelhard is 7 dagen van de week geopend van 8.00-17.00 uur. Zo kunnen de openingstijden uit worden gebreid of kan er een nieuw concept worden geïntroduceerd om meer gasten aan te spreken en de omzet te verhogen. Huidige eigenaresse heeft meerdere ondernemingen en wil Engelhard verkopen om meer focus op haar andere bedrijven te hebben.

Dit is met recht een kans om een goed gevestigde en succesvolle lunchroom over te nemen. Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Theresiastraat 142-144
2593AT Den Haag

Vraagprijs
Neem contact op voor de vraagprijs. € 0

Huurprijs
(2 panden) € 3.000,- vrij van BTW én € 2.500,- ex BTW

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn van nummer 144 loopt tot 31-10-2025 en wordt vervolgens met telkens 5 jaar verlengd
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn van nummer 142 loopt tot 31-12-2025 en wordt vervolgens met telkens 5 jaar verlengd

Oppervlakte
+/- 200 m2 BG en +/- 100 m2 kelder

Aantal zitplaatsen
+/- 100 binnen en 80 terras

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

Website
https://lunchroom-engelhard.nl/

Bestemmingsplan
De bestemming is “Gemengd” en heeft een Exploitatievergunning Categorie 1 met alcohol en maximale openingstijden van 7.00 uur tot 23.00 uur.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter