Lunchroom in een winkelcentrum ter overname

AdresVraagprijs
€ 140.000,-

Huurprijs
€ 4.656 Ex BTW per maand excl. servicekosten

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
81 m2 binnen 52m2 terras en 32 m2 opslagruimte

Aantal zitplaatsen
36 zitplaatsen binnen en 48 terras

Verplichtingen
Overname personeel (géén vaste dienst)

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit goedlopend horecabedrijf is midden in een drukbezocht overdekt winkelcentrum in Zuid-Holland gevestigd. Op een goede zicht locatie met een mooi en ruim eiland terras met 48 zitplaatsen op het centrale plein van het winkelcentrum. Het winkelcentrum biedt een uitgebreid winkelaanbod en heeft ruim 60.000 bezoekers per week. Deze lunchroom is goed bereikbaar, een ruime gratis parkeergelegenheid en ook openbaar vervoer is aanwezig.

De onderneming is goed voort te zetten op de huidige wijze, maar leent zich ook voor een aanpassing naar een ander concept.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject. Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.