Lunchroom in Winkelcentrum Loosduinen te koop

Adres
Loosduinse Hoofdplein 190
2553CZ Den Haag

Vraagprijs
€ 59.000,00 voor inventaris en goodwill

Huurprijs
€ 2.378,- per maand excl. btw

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
80 m2

Aantal zitplaatsen
42 zitplaatsen binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Twee part-time allround personeelsleden en een zaterdaghulp van 6 uur per week

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op een leuke locatie in wijkwinkelcentrum Loosduinen in Den Haag is deze lunchroom met terras ter overname. De lunchroom heeft ongeveer 42 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 30 zitplaatsen. In de wintermaanden is het terras beperkt tot 12 zitplaatsen.

De onderneming is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet, zeker gezien de beperkte huidige openingstijden.

De inventaris is compleet en goed onderhouden. De zaak heeft een “voor elk wat wils” kaart van koffie met gebak en van verse broodjes tot poffertjes. Alles wordt vers gemaakt uit de counter die midden in de Lunchroom staat.

De locatie aan het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag is goed te noemen. Het wijkwinkelcentrum biedt een rijke variëteit aan winkels, horeca, aangevuld met culturele (bibliotheek), maatschappelijke (stadsdeelkantoor) en andere voorzieningen. Parkeren kan altijd in de buurt op één van de vele voor het grootste deel gratis parkeerplaatsen.

Dit is een mooie kans voor een ondernemer, die een leuk draaiende dag zaak willen beginnen, met gunstige openingstijden. Maar ook andere formules zijn zeker denkbaar, zoals cafetaria, catering of afhaal –en bezorg van bijv. pizza’s en pasta’s.

De zaak heeft een dubbele toiletgroep waardoor verkoop van alcohol mogelijk is, hiervoor dient de koper wel een vergunning aan te vragen bij de Gemeente.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.