Lunchroom te koop in Rotterdamse regio

AdresVraagprijs
€ 115.000,- voor inventaris en goodwill

Huurprijs
€ 2.750,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 160 m2

Aantal zitplaatsen
90 binnen en 54 op het terras

Verplichtingen
Personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze goedlopende Lunchroom in de Rotterdamse regio bieden wij discreet ter overname aan. De lunchroom is midden in een winkelgebied gevestigd. Gasten komen hier voor de goed verzorgde lunch, High Tea’s, High Wines en een kopje koffie of thee met heerlijk gebak.

De lunchroom is van maandag t/m zaterdag en op koopzondagen geopend, met op vrijdagavond tijdens koopavond een uitloopmogelijkheid voor een hapje en een drankje. Er wordt optimaal geprofiteerd van de gunstige ligging bij evenementen en de markt in de binnenstad.

Het concept kan direct worden overgenomen, maar wijzigen naar een ander concept is ook mogelijk. De doelgroep is zeer divers: winkelend publiek, groepen, bedrijfsleven, stelletjes en vrienden.

De ligging, huur en overnamesom maken dit een mooie kans voor een ondernemer om een Horecabedrijf over te nemen met gunstige openingstijden.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een mail naar info@dehorecatussenpersoon.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.