Prachtig Horecabedrijf in het centrum van Den Haag te koop

Adres
Spui
Den Haag

Vraagprijs
€ 475.000,-

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 190 m2 binnen en 2 grote terrassen

Aantal zitplaatsen
70 binnen, 100 buitenterras en 70 op een overdekt terras

Verplichtingen
Brouwerij en personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit prachtige Horecabedrijf zit op de “rode loper”, de looproute vanaf het Centraal Station naar het Centrum van Den Haag. Een mooie lunch, borrel of diner plek midden tussen diverse Ministeries, Hotels en grote kantoren.

Deze onderneming heeft door de locatie erg veel potentie voor de toekomst, dit is met name vanwege de oplevering van de herbouw van het Spuitheater; Amare. In Amare bevinden zich een viertal zalen: de theaterzaal (1.500 personen), concertzaal (2.500 personen), ensemblezaal (600 personen) en repetitiezaal (200 personen).

Dit theater ligt aan het plein waar ook het terras van dit Horecabedrijf op is gevestigd. De bouw van Amare is begonnen in de zomer van 2017 en de verwachting is dat het begin mei 2021 op wordt geleverd. De doelstelling van het theater zal zijn om minimaal 300.000 gasten per jaar te trekken.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.