Prachtige Toko in Zuid-Holland ter overname

AdresVraagprijs
€ 80.000,- Goodwill/Inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 900,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 200 m2

Verplichtingen
Personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze Toko is een frisse modern ingerichte en gastgerichte Indonesische Toko in een middelgrote plaats met meer dan 100.000+ inwoners in Zuid-Holland regio Den Haag. De onderneming verzorgd regelmatig catering en bezorgen hun producten in de omgeving. Er is hier sprake detailhandel met ondersteunende horeca. Ondernemer heeft heeft meerdere ondernemingen waardoor hij de onderneming op korte termijn wil verkopen. Hierdoor is deze mooie Toko nu over te nemen en is zonder aanpassingen verder te exploiteren, maar het kan eventueel ook worden veranderd naar een ander afhaal en bezorgconcept zonder zitgelegenheid. Denk hierbij dan aan een cafetaria, Sushi, Pizza of Ramen.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een mail naar info@dehorecatussenpersoon.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.