Restaurant aan Horecaplein in het Westland te koop

Adres
Marktplein 44
2691BV 's-Gravenzande

Vraagprijs
€ 115.000,-

Huurprijs
€ 4.669,83 per maand exc. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 200 m2 Binnen en +/- 168 m2 Terras

Aantal zitplaatsen
Binnen: +/- 50 beneden en 25 boven en +/- 140 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://poveretti.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit restaurant heeft een zeer goede ligging aan één van de 2 horeca pleinen die de Gemeente Westland rijk is. Het Marktplein is een prachtig plein vol terrassen, waarop dit Restaurant een zonnig terras heeft van ruim 168 m2.

Op dit moment wordt het restaurant als Italiaans restaurant Poveretti geëxploiteerd met zeer goede recensies. Het is een plek om te dineren maar wordt ook voor vergaderingen, feesten en partijen gebruikt. Er zijn twee verdiepingen, beide verdiepingen zijn voorzien van een bar, de keuken is op de begane grond.

De bovenverdieping is zeer geschikt voor feesten, partijen met of zonder lopend buffet. Daarnaast is er een mogelijkheid om in de toekomst in overleg een serre aan de gevel te plaatsen. Dit dient wel in overleg met de verhuurder te gebeuren. Hiermee zou het verkoop oppervlak op de begane grond flink toenemen.

De openingstijden zijn van woensdag t/m zondag van 12:00 t/m 22:00. Een nieuwe ondernemer kan huidig concept zeker voortzetten en uitbouwen. Maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten met daarbij bijvoorbeeld verruiming van de openingstijden en dagen, waardoor het terras ook beter wordt benut. Denk hierbij aan een Mexicaans concept of een Speciaalbiercafé. Bij de onderneming wordt een externe opslagruimte gehuurd voor de opslag van het seizoensterras.

Er zijn 2 terrassen voor het restaurant, één direct aan de gevel van 48 m2 en een seizoensterras van 120 m2 op het marktplein, het gevelterras mag het hele jaar worden gebruikt. Het marktplein wordt gebruikt voor evenementen en de weekmarkt.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.