Restaurant De Oude School in Ter Aar te koop

Adres
Kerkweg 33
2461GB Ter Aar

Vraagprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 500 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 150 binnen en +/- 45 op het huidige terras

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Restaurant de Oude School is al sinds 1992 een plek waar gasten uit de wijde omgeving naar toe gaan om te genieten, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Niet te chique en niet te duur, maar lekkere gerechten met een vleugje extra.

Restaurant de Oude School is gevestigd in een voormalig schoolgebouw centraal gelegen aan een doorgaande weg in Ter Aar. Het Restaurant ligt op 10 minuten rijden van Alphen aan den Rijn en 20 minuten van Leiden, Woerden en Aalsmeer.

Tegenover het Restaurant is er een openbare parkeerplaats waar men kosteloos kan parkeren. Bij De Oude School komen de gasten binnen via de centrale entree, hier zijn onder andere de garderobe en toiletten. Vanuit deze entree kan men naar de Brasserie met 80 zitplaatsen, de gezellige Pub met 50 zitplaatsen of het knusse Restaurant met 25 zitplaatsen.

Voor het Restaurant is een mooi terras met 45 zitplaatsen, dit is zeker nog uit te breiden op het eigen terrein! De keuken is echt enorm ruim opgezet met flinke opslagruimtes en is dan ook zeker geschikt om vanuit te cateren of het aantal zitplaatsen in het Restaurant uit te breiden. Boven de keuken is een forse zolder met daarin een wasruimte, kantoor en kleedruimte.

Na 28 jaar op deze plek succesvol te zijn geweest wordt het voor huidig onderneemster tijd om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Voor nieuwe ondernemers liggen hier veel kansen om op deze fantastische plek te gaan ondernemen.

Neem een kijkje binnen via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.