Restaurant in Rotterdam te koop

Adres

Rotterdam

Vraagprijs
€ 0 Op aanvraag

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag

Oppervlakte
415 m2 binnen

Aantal zitplaatsen
130 zitplaatsen binnen en 120 op het terras

Verplichtingen
Op aanvraag

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze mooie kans hebben we in de stille verkoop, het gaat hierbij om een Restaurant wat turn-key is en een omzet heeft van boven één miljoen Euro. Het gaat hierbij om een modern, stijlvol restaurant met een warme uitstraling in het toeristische Maritiem District.

Het voert een veelzijdige menukaart, de basis van de keuken is Frans met invloeden vanuit de hele wereld. Er worden zoveel mogelijk duurzame en biologische producten gebruikt in de gerechten.

Het restaurant beschikt over een ruime bar om gezellig een aperitief te drinken, een á la carte ruimte met een vide, Private dining room van 25 zitplaatsen en een aparte zaal waar tussen de 80 en de 150 personen gebruik van kunnen maken voor diverse mogelijkheden zoals lunches, diners, borrels, vergaderingen en presentaties. Aan de voorzijde van het pand is een breed en sfeervol terras van ruim 120 zitplaatsen. De keuken is praktisch ingericht en net als de rest van de onderneming zeer goed onderhouden.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl. Klik hier voor Whatsapp. Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.