Restaurant in Scheveningen te huur

Adres
Gevers Deynootplein 213
2586CT Den Haag

Vraagprijs
€ 0,- er zijn géén overname kosten

Huurprijs
€ 4.512,00 per maand incl. servicekosten, voorschot warmte/ koeling, en promotiebijdrage, excl. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
213 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 85 zitplaatsen

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ondernemer die in dit restaurant wil gaan huren. Op deze locatie heeft jarenlang een “All you can Eat” sushi restaurant gezeten.

In het pand zijn nog diverse zaken aanwezig, zoals een koel/ vriescel, luchtafzuiging, diverse keukeninventaris en dubbele toiletgroep. Deze zaken worden “kosteloos” aan de opvolgende huurder overgedragen.

Ook is het mogelijk om het naastgelegen pand erbij te huren waardoor er ongeveer 300 m² oppervlakte ontstaat.

De mogelijkheden op deze locatie zijn zeer divers Gezien de samenstelling van de omliggende restaurants gaat de voorkeur van verhuurder uit naar restaurant met Zuid Europese of Mediteraanse keuken, maar ook voor een “All you can Eat” concept of Wereldkeukenrestaurant is deze locatie zeer geschikt.

Scheveningen- Bad is de nummer 1 badplaats van Nederland met jaarlijks ruim 16 miljoen bezoekers. Verder zijn er vele jaarlijkse activiteiten zoals het vuurwerkfestival en de strandrace.

Een mooie kans als u zich wil vestigen in deze leuke kustplaats en het gehele jaar open wil zijn.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.