Restaurant met terras in Delft te koop

Adres
Nieuwe Langendijk 54
2611VL Delft

Vraagprijs
€ 170.000,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 3.000,- per maand vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 120 m2 begane grond + 2 woonlagen en zolder

Aantal zitplaatsen
+/- 50 zitplaatsen binnen en 54 verdeeld over 2 terrassen

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Het Vermeertje is een Restaurant met een prachtige bar in het centrum van Delft. Een plek waar geborreld kan worden aan de bar of één van de hoge tafels met een heerlijke cocktail en fingerfood. Of heerlijk genieten van eigentijdse en soms ook eigenwijze gerechten in een ontspannen sfeer in het Restaurant. Natuurlijk kan dit ook op het sfeervolle terras aan de gevel of op de middenberm.

Na 12 jaar ondernemen vinden de huidige ondernemers het tijd voor een nieuw avontuur en hebben besloten het Restaurant te willen verkopen. Op dit moment is Het Vermeertje geopend op woensdag t/m zondag van 15.00 – 22.00 uur. Een nieuwe ondernemer kan de onderneming goed voort zetten, eventueel met uitbreiding van de openingsdagen en tijden. Vooral in het toeristen seizoen leent deze plek zich goed voor uitbreiding met een dag functie of andere concepten welke bijvoorbeeld met take-away of delivery worden gecombineerd.

Het Vermeertje is 120 m2 groot en heeft een zeer brede gevel wat de zichtbaarheid ten goede komt. Bij binnenkomst treken de prachtige bar en de open keuken de aandacht en zijn er ongeveer 50 ruime zitplaatsen. Het terras heeft 24 zitplaatsen aan de gevel en 30 op de middenberm. Het geheel wordt inclusief zeer ruime bovenwoning gehuurd, deze woning heeft 5 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, 2 toiletten, badkamer en dakterras. Dit is verdeeld over 2 ruime verdiepingen en grote zolder.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.