Restaurant met terrasboot in Delft te koop

Adres

2611GW Delft

Vraagprijs
Goodwill/Inventaris € 180.000,-

Huurprijs
€ 3.475,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 150 m2 en +/- 45m2 terras

Aantal zitplaatsen
100 zitplaatsen binnen en 54 terras

Verplichtingen
Overname personeel in overleg

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Het gezellige restaurant bevindt zich aan een gracht middenin de historische binnenstad van Delft. In Delft komen jaarlijks drie miljoen Nationale en één miljoen Internationale toeristen. Veel van deze toeristen weten de weg naar dit Restaurant te vinden.

De grote terrasboot met 50 zitplaatsen is een blikvanger. Het restaurant heeft een smalle gevel, maar eenmaal binnen wordt men verrast door de sfeervolle ruimte met 100 ruime zitplaatsen.

De locatie op Google maps is niet de exacte locatie van het betreffende Restaurant.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.