Restaurant met terrasboot in het centrum van Delft te koop

Adres
Vrouwjuttenland 14
2611LC Delft

Vraagprijs
€ 165.000,- Goodwill/Inventaris

Huurprijs
€ 3.475,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 150 m2 en +/- 45m2 terras

Aantal zitplaatsen
100 zitplaatsen binnen en 54 terras

Verplichtingen
Overname personeel in overleg

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Het gezellige restaurant bevindt zich aan een gracht middenin de historische binnenstad van Delft. In Delft komen jaarlijks drie miljoen Nationale en één miljoen Internationale toeristen. Veel van deze toeristen weten de weg naar dit Restaurant te vinden.

De grote terrasboot met 50 zitplaatsen is een blikvanger. Het restaurant heeft een smalle gevel, maar eenmaal binnen wordt men verrast door de sfeervolle ruimte met 100 ruime zitplaatsen.

Het restaurant bestaat al meer dan 17 jaar en heeft een goede omzet en resultaat en is met huidig concept goed voort te zetten. Tegelijkertijd leent de ruimte zich ook zeker voor andere concepten. In het verleden was hier een discotheek waardoor het geheel is voorzien van flinke geluidsisolatie.

Aan de achterzijde zijn er wat opslagruimtes en is er de mogelijkheid om vanaf die zijde ook te bevoorraden. Een uitbreidingsmogelijkheid zou bijvoorbeeld ook goed met take-away en delivery kunnen.Huidig ondernemer heeft besloten te willen verkopen omdat hij na 17 jaar een ander avontuur aan wil gaan.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.