Restaurant naast Sealife in Scheveningen te koop

Omschrijving

Deze prachtige onderneming op een geweldige plek direct naast Sealife aan de Boulevard van Scheveningen biedt vele mogelijkheden. Op dit moment wordt het met name gebruikt als Restaurant voor lunch en diner, maar de bestemming leent zich ook voor een concept wat ook in de nacht open is.

Deze plek stond in het verleden bekend als één van de eerste Nederlandse Beren restaurants en draait de afgelopen jaren onder de naam 't Boothuys. Met een moderne inrichting uitkijkend over de zee in Scheveningse sferen is het een fantastische plek om te dineren of te genieten van een cocktail bij de ondergaande zon. Belangrijk is ook om te weten dat de uitgang van Sealife in 't Boothuys uitkomt en dat Sealife geen eigen Horeca voorzieningen heeft en 't Boothuys aan hun bezoekers aanprijst.

Sinds de herinrichting van de Boulevard is het drop off punt voor touringcars met toeristen naast 't Boothuys aangelegd, iets wat zeker ook kansen voor een toekomstige ondernemer biedt. De bestemming heeft een categorie 3 Horeca waardoor hier ook nachthoreca mogelijk is, wel dient een nieuwe ondernemer overdag open te zijn onder andere voor de bezoekers van Sealife (Sealife is de verhuurder).

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Strandweg 11f
2586JK Den Haag

Vraagprijs
€ 300.000,- voor inventaris en goodwill

Huurprijs
€ 6.890,00 excl. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 350 m2

Aantal zitplaatsen
120 ruime zitplaatsen binnen en 150 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij Warsteiner tot 31 maart 2026

Website
https://tboothuys.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter