Strandpaviljoen aan de Boulevard van Scheveningen te koop

Omschrijving

In het hart van Scheveningen Bad, op een steenworp van de Pier en het Kurhaus genieten gasten van hét perfecte dagje Scheveningen. Gasten komen hier vanuit het hele land om gezellig met z'n tweetjes of met het hele gezin op het strand vertoeven, met een verfrissend drankje en een lekker hapje om de honger te stillen. Maar ook om uitgebreid met de hele familie en/of vrienden een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid zoals bedrijfsevenementen te vieren.

Sinds 2001 is hier Simonis aan Zee gevestigd, echter betreft het hier een overname waarbij de naam Simonis aan Zee niet mee wordt verkocht. Het bedrijf, inclusief het paviljoen, verkeert in prima staat en afgelopen jaar nog gedeeltelijk vernieuwd en met zowel een voorterras als een heerlijk terras aan de zijkant.

Met meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar langs de Scheveningse kust, is het aannemelijk dat dit aantal in de toekomst zal blijven stijgen. De afgelopen jaren heeft een aanzienlijk deel van de Boulevard een facelift gekregen en zijn de parkeervoorzieningen aanzienlijk uitgebreid. Voor een nieuwe ondernemer liggen er ongetwijfeld vele kansen om te gedijen op deze fantastische locatie. Het Strandpaviljoen opereert als seizoensbedrijf en wordt jaarlijks opgebouwd en afgebroken.

De huidige ondernemers hebben besloten hun bedrijf te koop aan te bieden, omdat zij meer focus willen leggen op hun andere bedrijven.

Dit is met recht een kans om op een fantastische plek een strandpaviljoen over te nemen. Mocht u na het lezen van de advertentie meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Strandweg 41
2586JL Den Haag

Vraagprijs
Inventaris inclusief paviljoen, goodwill en huurdersbelang € 1.200.000,-

Huurprijs
Totaal € 25.223,- grondhuur ex BTW per jaar voor beide percelen

Huurovereenkomst
  • Grondhuurovereenkomst met de Gemeente Den Haag waarbij de huidige termijn loopt tot en met 31-12-2033

Oppervlakte
twee percelen grond; 501 m2 (18,5 strekkende meter) en 200 m2 (7,1 strekkende meter)

Aantal zitplaatsen
meer dan 100 binnen en meer dan 100 terras

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter