Strandpaviljoen Hoek van Holland te koop

Adres
Zeekant 53
3151HW Hoek van Holland

Vraagprijs
€ 390.000,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 3.000,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 445 m2 (Restaurant 250m2 en Serre 195m2)

Aantal zitplaatsen
282 waarvan 72 binnen en 210 op het Terras

Verplichtingen
Dranken afnameverplichting via Grolsch

Website
https://www.zonenzand.nl

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Aan de Zeekant in Hoek van Holland, vlakbij het nieuwe Metrostation Hoek van Holland Strand zit dit mooie strandpaviljoen. Tussen de andere Strandpaviljoens aan de Horecastrip vind men dit paviljoen, een overzichtelijke onderneming met een groot terras. Dit is bij uitstek om de vruchten te plukken van mooie stranddagen, maar niet de grote kosten te hebben buiten het seizoen vanwege het overzichtelijke formaat van het paviljoen. Hoek van Holland is volop in ontwikkeling en wordt de komende jaren getransformeerd naar een mooie en goed bereikbare badplaats.

De onderneming mag het hele jaar geopend zijn in tegenstelling tot vele seizoens gebonden strandtenten, hierdoor leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, feesten en partijen. Voor de nieuwe ondernemer liggen er veel kansen om de omzet uit te breiden door met ruimere openings-dagen en tijden te gaan werken en de locatie nog meer in de markt te zetten voor feesten en partijen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.