Strandpaviljoen in Scheveningen te koop

Omschrijving

Op een prachtige locatie recht tegenover de Foodhall aan de drukke Boulevard van Scheveningen bieden we dit prachtige Strandpaviljoen aan. Het bedrijf wordt inclusief het paviljoen te koop aangeboden en is goed onderhouden. Het kenmerkt zich door een relaxte sfeer en vrije uitstraling, met een voorterras en een heerlijk terras aan de zijkant.

De Scheveningse kust trekt meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar, dit getal zal in de toekomst zeker toenemen. De afgelopen jaren is een groot deel van de Boulevard vernieuwd en zijn de parkeervoorzieningen flink uitgebreid. Voor een nieuwe ondernemer liggen er zeker veel kansen voor de toekomst om te ondernemen op een geweldige plek. Het Strandpaviljoen is een seizoenbedrijf en wordt elk jaar opgebouwd en afgebroken.

Voor de juiste kandidaat is er bij een goed plan een mogelijkheid tot financiering van een groot deel van de koopsom.

Huidige ondernemers willen een andere invulling aan hun leven geven en hebben daarom besloten hun bedrijf te willen verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Strand Noord 51
2586ZZ Den Haag

Vraagprijs
€ 850.000,-

Huurprijs
€ 28.614,-

Oppervlakte
+/- 250 m2 paviljoen op 806 m2 perceel

Aantal zitplaatsen
+/- 62 binnen en 288 op het terras

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter