Strandpaviljoen in Scheveningen te koop

Adres
Strandweg
Den Haag

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte
+/- 250 m2 paviljoen op 806 m2 perceel

Aantal zitplaatsen
+/- 62 binnen en 288 op het terras

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Op een prachtige locatie voor de Boulevard van Scheveningen bieden we in de stille verkoop een prachtig Strandpaviljoen aan. Het bedrijf wordt inclusief het paviljoen te koop aangeboden en is goed onderhouden. Een kandidaat koper dient over voldoende eigen vermogen te beschikken.

De Scheveningse kust trekt meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar, dit getal zal in de toekomst zeker toenemen. De afgelopen jaren is een groot deel van de Boulevard vernieuwd en zijn de parkeervoorzieningen flink uitgebreid. Voor een nieuwe ondernemer liggen er zeker veel kansen voor de toekomst om te ondernemen op een geweldige plek. Het Strandpaviljoen is een seizoenbedrijf en wordt elk jaar opgebouwd en afgebroken.

De locatie op Google maps is niet de exacte locatie van het betreffende Strandpaviljoen.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.