Strandpaviljoen te koop aan het Zuiderstrand Den Haag

Adres
Strandslag 6
2554ZZ Den Haag

Vraagprijs
€ 625.000,- voor Goodwill, inventaris (inclusief paviljoen)

Huurprijs
€ 8.104,- ex BTW Grondhuur per jaar

Oppervlakte
200 m2 binnen en 600 m2 terras

Aantal zitplaatsen
100 binnen en 200 terras

Verplichtingen
Oven op huurbasis en personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit strandpaviljoen zorgt ervoor dat je in no time stress free bent, een relaxte sfeer waar je geniet van zon, zee en strand. De beachclub bevindt zich aan het Zuiderstrand in Kijkduin net buiten de drukte. Deze fijne plek wordt gezien als een van de gezelligste stukjes strand van Kijkduin met een prachtig uitzicht over het uitgestrekte strand. Je hebt het gevoel echt even weg te zijn.

Dit strandpaviljoen is een seizoensgebonden exploitatie en mag van maart t/m oktober worden geëxploiteerd. Door de goede ligging aan het Zuiderstrand/Kijkduin leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, feesten en partijen. 

Voor de nieuwe ondernemer liggen er veel kansen om de omzet uit te breiden door het concept wellicht aan te passen en de locatie nog meer in de markt te zetten voor feesten en partijen. 

Op dit moment is het paviljoen in gebruik als Strandpaviljoen waarbij het uitgangspunt is dat iedereen zich hier thuis moet voelen. Het paviljoen is in goede staat en heeft een warme moderne uitstraling. Het terras heeft 200 zitplaatsen en 100 zitplaatsen binnen in het restaurant gedeelte. Daarnaast worden er ook strandbedjes verhuurt en is er een snack uitgifte punt.

De huidige ondernemer heeft de wens om als ondernemer te stoppen en een andere uitdaging aan te gaan waardoor hij ervoor kiest om zijn strandpaviljoen te verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.