Streetfood afhaal en bezorgrestaurant te koop

Omschrijving

Dit streetfood concept zit op een zeer goede locatie voor afhaal en bezorgen van gerechten en heeft in korte tijd een goede bekendheid in het Westland. Gasten komen hier voor heerlijke en vooral verse wok gerechten, broodjes, snacks en Bubble Tea.

Bij binnenkomst wordt gelijk de aandacht getrokken naar de frisse open keuken en zijn er op dit moment +/- 10 zitplaatsen op de begane grond, maar dit is zeker nog uit te breiden. De keuken is ruim opgezet zodat er vlot kan worden gewerkt en de gasten niet lang hoeven te wachten. In de grote kelder is er onder andere een apart kantoor, voldoende opslagruimte, personeelsruimte waar bezorgers kunnen wachten.

Bezorging vind plaats via de achterzijde van het pand waar ook een aparte garagebox wordt gehuurd om de fietsen en verpakkingsmaterialen in op te slaan. Vanwege andere prioriteiten heeft huidige onderneemster besloten om haar "kindje" Boxx streetfood te verkopen. De onderneming kan zonder meer met huidig concept voort worden gezet maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten zoals Sushi, Pokebowl, Thais of zelfs als een cafetaria.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Graaf Florisplein 20
2691ZW 's-Gravenzande

Vraagprijs
€ 70.000,- voor Goodwill, Inventaris en het huurdersbelang

Huurprijs
Horeca € 1.596,- ex BTW en Garage € 250,-

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 30 oktober 2027 en wordt vervolgens telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborgsom ter grootte van 3 maanden huur+BTW

Oppervlakte
+/- 65 m2 begane grond en +/- 45 m2 kelder

Aantal zitplaatsen
+/- 10 (meer zitplaatsen is mogelijk)

Verplichtingen
Géén

Bestemmingsplan
De bestemming is Gemengd-1 en geschikt voor Horeca tot en met de categorie "1" van de Staat van Horeca-categorieën. hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter