Goedlopend eetcafé in het centrum van Schiedam

Adres
Broersvest 129
3111EE Schiedam

Vraagprijs
€ 115.000,-

Huurprijs
€ 1.750,- per maand excl. BTW.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
115 m2

Aantal zitplaatsen
56 binnen en 36 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
http://www.eetcafestadserf.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit mooie eetcafé noemt zich met recht ‘dé huiskamer van Schiedam’, midden in het centrum van de stad aan een drukke doorgaande weg tegenover het nieuwe Stadhuis en het Theater aan de Schie.

Huidige ondernemers zwaaien hier al bijna 25 jaar de scepter en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor ze dit mooie bedrijf willen verkopen. De onderneming kan goed als eetcafé verder worden geëxploiteerd, maar is zeker ook geschikt voor andere concepten zoals bijvoorbeeld een steakhouse of ander soort restaurant. De huur is met € 1.790- exclusief BTW per maand zeer gunstig te noemen. Eetcafé ’t Stadserf heeft gezellige terras aan de voorzijde met 36 zitplaatsen. De onderneming heeft een oppervlakte van ruim 115 m2 en telt in totaal 56 zitplaatsen.

Hiervan zijn 32 zitplaatsen in het voorste gedeelte bij de bar, 6 zitplaatsen in de doorloop naar het achterste deel met 18 zitplaatsen. De compacte keuken is zeer praktisch ingericht en grenst aan een opslagruimte. Een uitbreiding van omzet is zeker mogelijk, ‘t Stadserf is alleen van woensdag t/m zaterdag open van 9.00—21.00.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.