Opvolger gezocht voor Restaurant in Delft

Adres
Breestraat 8
2611RG Delft

Vraagprijs
Neem contact met ons op voor de vraagprijs van het Inventaris en Goodwill € 0

Huurprijs
€ 2.700,- per maand ex BTW inclusief verwarming

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
95 m2

Aantal zitplaatsen
40 zitplaatsen

Verplichtingen
1 personeelslid in overleg

Website
http://www.lescopains.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Les Copains mag zich met recht hét Visrestaurant van Delft noemen. Al meer dan 17 jaar zijn Debbie en Eric Ketel de ondernemers achter dit succesvolle restaurant. En nu na 17 jaar komt het moment dat zij een andere weg in willen slaan en Les Copains over willen dragen aan een enthousiaste koper.

Les Copains is in 2018 verbouwd en voorzien van een frisse, tijdloze en moderne inrichting. De half open keuken is op een mooie plek in het Restaurant gepositioneerd zodat het restaurant niet alleen vanuit de bar kan worden aangestuurd maar ook vanuit de keuken.

Les Copains heeft een oppervlak van ruim 95 m2 met 40 zitplaatsen, een half open keuken, opslagruimte, spoelkeuken praktische bar en ruime toiletten met garderobe. Dit Restaurant is echt een turn-key bedrijf ingericht met hoogwaardige materialen waar een nieuwe ondernemer een mooie toekomst op kan bouwen!

Er zijn nog wat mogelijkheden tot uitbreiding van omzet, bijvoorbeeld door de openingsdagen/tijden te verruimen. Deze locatie is gezien de ligging tussen het Station en het Centrum zeer geschikt voor een uitbreiding met ontbijt, lunch etc. Vlakbij het Theater, de Zuidpoort garage en diverse toeristische bezienswaardigheden. Ook biedt de locatie mogelijkheden voor een ander concept dan het huidige.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.