Restaurant in Vlaardingen ter overname

Adres
Brede Havenstraat 8
3131BC Vlaardingen

Vraagprijs
€ 47.500,-

Huurprijs
€ 1.750,- per maand vrij van BTW

Huurborg
Twee maanden huur

Oppervlakte
+/- 195 m2

Aantal zitplaatsen
74 binnen (44-Begane grond en 30-1e etage) en 23-terras

Verplichtingen
Géén

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Dit restaurant zit midden in het Horeca centrum van Vlaardingen en is volledig ingericht en voor meerdere concepten geschikt. De onderneming wordt te koop aangeboden vanwege verhuizing van het concept naar een andere grotere locatie. Het pand en de ligging lenen zich voor meerdere vormen van horeca, denk dan bijvoorbeeld aan een Franse brasserie, Eetcafé of een Steakhouse. De open keuken is in 2018 flink onder handen genomen en gerenoveerd. Het restaurant zit in het midden van de Brede Havenstraat in het horeca concentratie gebied wat door de verscheidenheid van Horecabedrijven een aantrekkelijke plek is om uit te gaan.

De huidige openingstijden zijn woensdag t/m zondag van 17.00 uur t/m 22/23.00 uur, maar deze kunnen zeker nog worden verruimd. Aan de gevel en tegenover de voorzijde van het Restaurant is een sfeervol terras met 23 zitplaatsen. Op de begane grond is er een warme inrichting met een bar in het midden en achterin een open keuken. In totaal zijn er 74 zitplaatsen waarvan 44 zitplaatsen op de begane grond. De eerste verdieping is een vierkante vide waardoor er een verbinding is met de begane grond, op deze etage zijn er 30 zitplaatsen. Daarnaast is er op deze etage een opslagruimte waar in het verleden een keuken heeft gezeten. Dan is er nog de 2e etage wat in het verleden als woonhuis gebruikt werd.

Voor een koper liggen hier mooie kansen, de huur is zeer interessant in combinatie met de ligging, het aantal vierkante meters en de overnameprijs. De verkoop is zonder de naam en het concept, bij verkoop dient de koper alle merkuitstraling van de huidige onderneming te verwijderen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.