Groot Restaurant in de Markthal ter overname

Adres
Ds. Jan Scharpstraat 298
3011GZ Rotterdam

Vraagprijs
€ 560.000,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 9.287,87 Ex BTW, service en promotiebijdrage per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
398 m2 totaal incl. 51 m2 opslagruimte

Aantal zitplaatsen
120 binnen, 48 buiten en 24 op het binnen terras

Verplichtingen
Overname personeel

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Deze mooie kans hebben we in de stille verkoop, het gaat hierbij om een Restaurant in de Markthal met een hoge omzet en een goed resultaat. Het restaurant is gezien de cijfers goed door te zetten onder huidig concept, maar leent zich ook voor andere concepten. Gezien de vraagprijs wordt er wel van kandidaten verwacht dat ze voldoende eigen vermogen bezitten.

De Markthal, met 8 miljoen bezoekers per jaar dé grootste toeristische trekpleister van Rotterdam. De bezoekers zijn ook daadwerkelijk actief in de Markthal. Ongeveer 37% bezoekt een kraampje, 10% eet in de hal en 9% gaat naar een winkel aan de rand van de Markthal.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.