Cafe de Sport in Delft te koop

Omschrijving

Café de Sport is een begrip in Delft, een warm café waar gezelligheid geen tijd kent. De vaste basis voor studenten en carnavalsverenigingen maar ook zeker om te darten.

Het Café heeft in de kelder een keuken (eventueel uit te breiden) en een grote opslagruimte met kelderbier. Op de begane grond staat een sfeervolle halfronde bar, een verhoging met ongeveer 50 zitplaatsen, 2 dartbanen en speelautomaten. Aan de voorzijde en zijkant van het Café bevind zich het zonnige terras van 30 zitplaatsen met uitzicht op het Gemeentehuis en het station.

Dit café is prima op huidige wijze door te exploiteren, maar er liggen zeker ook andere kansen. Tegenover het café is het centraal station, het Gemeentehuis van Delft, Restaurant Pavarotti en het Student Hotel. Op een steenworp afstand wordt gebouwd aan het grote stadspark “van Leeuwenhoekpark”. De Coenderstraat is voor autoverkeer richting het centrum een belangrijke route, waarbij iedereen langs Café de Sport rijd.

• De onderneming heeft ongeveer 85m2 op de begane grond, de keuken is +/-15m2 en de opslag +/- 15m2.
• De huur bedraagt € 1.850,- per maand vrij van BTW

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Coenderstraat 54
2613SP Delft

Vraagprijs
€ 47.500,- voor Inventaris, Goodwill en Huurdersbelang

Huurprijs
€ 1.850 per maand vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 85 m2 én 30m2 opslagruimte en keuken

Aantal zitplaatsen
+/- 50 binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij Heineken en Speelautomaten middels de huur

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter