Pool en Dartcafé in Hoofddorp te koop

Adres
Tuinweg 12
2132DP Hoofddorp

Vraagprijs
€ 95.000,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 2.437,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 330 m2

Aantal zitplaatsen
> 75

Verplichtingen
Speelautomaten via Planet Gaming

Website
https://www.poolendartcafepotters.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

Pool -en Dartcafé Potters te Hoofddorp is al jarenlang the place to be en een begrip in Hoofddorp en ver daarbuiten! Met 16 dartbanen is dit café het grootste pool- en dartcafé in Nederland. Pool -en Dartcafé Potters is een gastvrij Café waar gasten een gezellige avond met elkaar hebben terwijl ze darten of poolen onder het genot van mooie bieren, shotjes en muziek.

Deze onderneming is zeker met huidig concept goed voort te zetten. Daarnaast kan het flink worden uitgebouwd door meerdere dagen open te gaan en ook de tijden te verruimen. Ook liggen er goede kansen voor het organiseren van meer toernooien of andere events. Potters is gevestigd op de 1e verdieping en zit direct naast het Merkur Casino en tegenover Josephines cocktails, wines and bites.

Dit samen maakt dat dit stukje van Hoofddorp een mooie plek is om een avondje uit te gaan. Bij binnenkomst wordt de aandacht direct getrokken naar de grote ruimte en de wanden met mooi verlichte dartborden. In deze ruimte bevind zich ook de voormalige rookruimte met een “Peaky Blinders” stijl inrichting. Deze ruimte leent zich bij uitstek om wat rustiger een drankje te doen en een spelletje te spelen.

De huur in combinatie met het groot aantal meters en de vriendelijke vraagprijs maakt dit een mooie kans voor een ondernemer met een liefde voor dit type Horeca.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.