Eetcafé in Scheveningen te koop

Omschrijving

Eetcafé DéJà Vu is een eetcafé met een gezellige sfeer en uiteraard een geweldig uitzicht met het geluid van de zee op het grote terras.

Op dit moment is het een plek om gezellig te borrelen met vrienden of collega's, genieten van een goede kop koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast hebben ze een uitgebreide menukaart met heerlijke lunch- of dinergerechten. Zoals bij een goed eetcafé hoort is er een dartbaan en worden ook sportwedstrijden hier bekeken. Eetcafé DéJà Vu trekt veel gasten uit de directe omgeving maar ook toeristen die na een dagje strand hier een hapje komen eten onderweg naar de tram.

De onderneming kan goed als eetcafé worden voortgezet maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten, denk hierbij aan meer restaurant achtige formules of juist meer richting een Café met veel speciaal bieren.

Voor de juiste kandidaat is er bij een goed plan een mogelijkheid tot financiering van een deel van de koopsom.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Zeekant 33/34
2586AA Den Haag

Vraagprijs
€ 79.500,- voor Goodwill, Inventaris en Huurdersbelang

Huurprijs
€ 3.175,- ex BTW

Huurborg
€ 7.500,-

Oppervlakte
+/- 250 m2

Aantal zitplaatsen
35 binnen en 45 op het terras

Verplichtingen
Speelautomaten

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter