Lunchroom in centrum van Vlaardingen te koop

Omschrijving

Deze mooie Lunchroom midden in het centrum winkelgebied van Vlaardingen is een mooie kans om te starten als Horecaondernemer. De lunchroom is van maandag t/m zaterdag en op koopzondagen geopend, met op vrijdagavond tijdens koopavond een uitloopmogelijkheid voor een hapje en een drankje. Er wordt optimaal geprofiteerd van de gunstige ligging bij evenementen en de markt in de binnenstad.

Het concept kan direct worden overgenomen, maar wijzigen naar een ander concept is ook mogelijk. De doelgroep is zeer divers: winkelend publiek, groepen, bedrijfsleven, stelletjes en vrienden. Vlaardingen is een Gemeente met meer dan 76.400 inwoners, ligt in de Metropoolregio Rotterdam/Den Haag en staat bekend als Haringstad.

De ligging, huur en overnamesom maken dit een mooie kans voor een ondernemer om een Horecabedrijf over te nemen met gunstige openingstijden. Huidige openingstijden zijn tot 17.30, maar deze kunnen uit worden gebreid naar 22.00 uur.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject. Benieuwd hoe we dat zien, neem dan telefonisch contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of stuur een mail naar info@dehorecatussenpersoon.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres

Vlaardingen

Vraagprijs
€ 125.000,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 3.052,- per maand excl. BTW, promotiekosten (€ 128) en voorschot servicekosten (€ 288)

Huurovereenkomst
  • ROZ model huurovereenkomst 7:290 BW
  • Huidige termijn loopt tot 30-04-2027 en wordt vervolgens telkens met 5 jaar verlengd
  • Huurwaarborgsom ter grootte van 3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 160 m2

Aantal zitplaatsen
90 binnen en 54 op het terras

Verplichtingen
Géén

Bestemmingsplan
De bestemming is centrum en geschikt voor een Horeca met de categorie "1" uit van de Staat van Horeca-categorieën. Klik hier voor het bestemmingsplan. En klik hier voor de Staat van Horeca activiteiten en de omschrijving van de categorieën.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter