160 m2 Casco horeca in 's-Gravenzande

Adres
Vaartplein 10
2691AJ 's-Gravenzande

Vraagprijs
€ 0 geen overnamekosten

Huurprijs
€ 2.200,- per maand excl BTW

Huurborg
Drie maanden huur + BTW

Oppervlakte
160 m2

Aantal zitplaatsen
100

Verplichtingen
Géén

Website
https://youtu.be/IT8pL-xwoDU

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

In centrum gelegen horecaruimte met een vloeroppervlak van ca. 160m2. Voor diverse (horeca) doeleinden geschikt zoals restaurant, bistro, ijssalon of pizzeria.
Aan de voorzijde is er ruimte voor een gevelterras (dit dient wel aangevraagd te worden bij de gemeente Westland) en aan de achterzijde van het pand bevind zich nog een ruime (open) achterplaats van ca. 100m2 en deze is (met de auto) bereikbaar via de Havenstraat.

Het betreft hier een voormalig (dart) café, was gevestigd sinds 1993 op deze locatie. Verhuurder levert het pand casco op, in overleg met de huurder kan rekening worden gehouden met de indeling en afwerking van het casco.

De getoonde foto's zijn door een interieur architect gemaakte impressie van hoe de ruimte in zou kunnen worden gedeeld. De huurprijs is slechts een indicatie en wordt in overleg vastgesteld naar gelang verhuurder, in opdracht van huurder, extra aanpassingen aan het casco moet verrichten.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.