Te Koop: Instap-klaar Cafetaria met vastgoed in Vlaardingen!

Omschrijving

Te Koop: Instapklaar Cafetaria in Vlaardingen!

Gelegen aan de Jozef Israëlsstraat 57, 3131 GK Vlaardingen, bieden wij dit prachtig gerenoveerde pand inclusief de exploitatie aan. Veel Vlaardingers kennen deze locatie nog als de vroegere Snackbar "Okie Dokie", inmiddels is het geheel gerenoveerd en is de naam gewijzigd naar Cafetaria "Eet Smakelijk".

Het pand is recentelijk volledig gestript en opnieuw ingericht met hoogwaardige apparatuur, een prachtige gietvloer en moderne betegeling. Alle essentiële voorzieningen zoals elektra, water, toilet en verwarming zijn vernieuwd. Daarnaast zijn ook de nutsvoorzieningen en de apparatuur volledig vernieuwd. Van elektra tot water, van toilet tot verwarming, van bakwand tot koelingen alles is up-to-date en voldoet aan de hedendaagse eisen.

Hoewel momenteel in gebruik als cafetaria, biedt de veelzijdige inrichting tevens mogelijkheden voor diverse andere foodconcepten. De strategische ligging nabij het centrum van Vlaardingen en de uitstekende bereikbaarheid maken het pand ideaal voor uitbreiding met bezorging. Huidige ondernemer wil zijn bedrijf verkopen omdat hij zich op andere werkzaamheden wil richten.

Dit is een unieke kans om een gerenoveerd en veelzijdig pand te verwerven in een populaire wijk van Vlaardingen. Of u nu een ervaren ondernemer bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een starter die op zoek is naar een vliegende start, dit object biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
 
Adres
Jozef Israëlsstraat 57
3131GK Vlaardingen

Vraagprijs
€ 250.000,- K.K.

Huurprijs
Alleen inclusief vastgoed te koop € 0

Huurovereenkomst

Oppervlakte
+/- 84 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 12

Verplichtingen
Géén

Bestemmingsplan
De bestemming is Wonen-1 en geschikt voor Horeca in de categorie "2" uit de Staat van Horeca-categorieën. Maar er zijn ook andere bestemmingen dan Horeca mogelijk; bedrijfsactiviteiten, cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en activiteiten, sport. Klik hier voor het bestemmingsplan.

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter