Steak restaurant aan de Denneweg in Den Haag

Adres
Denneweg 41a
2514CD Den Haag

Vraagprijs
€ 80.000,-

Huurprijs
Circa € 3.225,00 per maand excl btw

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
135 m2

Aantal zitplaatsen
50 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
http://carneargentina.nl/

  Neem nu contact op

Of laat uw gegevens achter


Omschrijving

In het bruisende buurtschap 2005, om de hoek van hotel Des Indes en het Lange Voorhout is deze Argentijn gevestigd. De Denneweg in Den Haag is één van de populairste straten met winkels, restaurants, lunchrooms en koffieconcepten.

"Carne Argentina" staat bekend om hun steaks, authentieke Argentijnse steaks. Het restaurant heeft een oppervlakte van 135 m2. Er is een ruime opslag, deze zou eventueel zelfs bij het restaurant betrokken kunnen worden. De keuken is zeer ruim opgezet en heeft een inloop koelcel. Aan de achterkant is een binnenplaats waar ook de vriezer staat. De keuken is opgeknapt toen de huidige ondernemers het restaurant overnamen.

Er is ruimte voor circa 50 zitplaatsen binnen. Het terras aan de voorzijde van de zaak ligt aan de Denneweg en biedt plaats aan ongeveer 12 personen.

Er rust een vergunning categorie 2 op de zaak. Dit houdt in dat de volgende openingstijden mogelijk zijn; van zondag tot en met woensdag van 07.00 tot 02.00 zijn en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 03.00.

• Gelegen in één van de populairste buurten van Den Haag
• Vergunning categorie 2
• Zitplaatsen binnen 50
• Zitplaatsen buiten 12
• Terras aan de Denneweg
• Grote opslag, eventueel bij de zaak te betrekken
• Keuken onlangs verbouwd

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via rik@dehorecatussenpersoon.nl reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.