Beyburger Café en Lunchroom verkocht in Rotterdam

Adres
Groene Hilledijk 244B
3074AD Rotterdam

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor inventaris, goodwill en huurdersbelang

Huurprijs
€ 1.562,80 ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 120m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30 ruime zitplaatsen

Verplichtingen
Géén

Website
www.beyburger.nl


Omschrijving

VERKOCHT Op één van de gezelligste winkelstraten van Rotterdam-Zuid in deelgemeente Feijenoord op de groene Hilledijk is Beyburger Café en Lunchroom gevestigd.

Gasten komen zowel voor een kop koffie of thee, maar ook voor lekkere Turkse specialiteiten naar Beyburger. Het huidige concept kan goed door worden gezet, maar de locatie leent zich ook zeker voor diverse andere Horeca concepten. Dit is bij uitstek een goede locatie om ook gerechten vanuit te bezorgen of om uit te breiden met ontbijt.

Er zijn ongeveer 30 zitplaatsen verdeeld over de sfeervolle split level verdiepingen. Het geheel is zeer goed afgewerkt met mooie banken, wandafwerking en voldoende keukenapparatuur.

Beyburger is een vergunningsvrije Horeca zonder alcohol en mag volgens de gemeentelijke regels de hele week open zijn van 9.00 – 23.00 uur. Bij een geschikte kandidaat met een goed plan zijn er mogelijkheden tot financiering. Dit in combinatie met de aantrekkelijke huur van € 1.562,80 ex. BTW maken het een ideale kans om te starten in de Horeca.

Neem binnen een kijkje via Youtube:
Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.