Brasserie - Lunchroom in Naaldwijk te koop

Adres
Rembrandtstraat 28
2671GE Naaldwijk

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
100 m2

Aantal zitplaatsen
32 binnen en 24 op het terras

Verplichtingen
Personeel en Kassasysteem

Website
http://www.brasseriecannesbykim.nl/


Omschrijving

Brasserie “Cannes by Kim” is in Naaldwijk en omgeving bij veel mensen bekend om de goed verzorgde lunch, High Tea’s en Babyshowers. Hier wordt gewerkt met vers bereide producten welke met name in worden gekocht bij winkeliers uit de straat. De Brasserie is de hele week overdag open en alleen op vrijdagavond ook open voor diner. Huidige openingstijden mogen nog worden verruimd volgens de geldende horecanota. Daarnaast wordt er optimaal geprofiteerd van de gunstige ligging bij evenementen zoals Koningsdag en de Feestweek.

Huidig concept kan direct worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen, maar de inrichting maakt ook een ander concept mogelijk. Het huidige concept staat zeer goed aangeschreven op o.a. Iens en Google. De doelgroep is zeer divers: winkelend publiek, groepen, bedrijfsleven, stelletjes en vrienden. Cijfers inzichtelijk indien interesse concreet is.

Indeling:

1) Brasserie gedeelte met een bar en 32 zitplaatsen.
2) Zeer praktische keuken met ruimte om ook catering vanuit te verzorgen.
3) Achter de keuken zijn een aantal opslagruimtes welke eventueel door kunnen worden gebroken tot een grote ruimte.
4) Een terras wat plaats biedt aan 26 gasten.

Het grootste deel van het inventaris is vernieuwd. Reden van verkoop is dat de huidige onderneemster een andere uitdaging in haar leven zoekt.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.