Grand Café met woning in Boskoop ter overname

Adres
Zijde 175
2771EV Boskoop

Vraagprijs
VERKOCHT Goodwill en inventaris € ,-

Huurprijs
VERKOCHT € 0,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
384 m2 inclusief bedrijfswoning, het totale perceel is +/- 1460 m2

Aantal zitplaatsen
Maximaal 155 binnen en +/- 100 op het voorterras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT Grandcafé "De Hoek" in Boskoop is bij vele inwoners van Boskoop en omgeving bekend. Op een prachtige zicht-locatie aan de drukke N455 tussen Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Zuidplas en Gouda.

"De Hoek" is met recht een leuke plek om met vrienden of familie gezellig samen te komen, maar ook de zakelijke markt weet de het Grandcafé te waarderen.

"De Hoek" heeft een ruim terras aan de voorzijde, een sfeervol grandcafé gedeelte met een ruime bar en een feestzaal aan de achterzijde. Op het terrein is er ook een terras aan de achterzijde met Bar en BBQ gedeelte uitkijkend over de kwekerijen. Binnen is de capaciteit maximaal 155 personen en op het voorterras +/- 100 zitplaatsen.

Parkeren kan op het eigen terrein of in de omgeving, gasten kunnen om het pand heen rijden. Bij het gehuurde hoort ook een bedrijfswoning met 4 kamers.

Overname van het onroerend goed is bespreekbaar, het geheel mag uit worden gebreid met een B&B functie. Er is inmiddels een vergunning verkregen om 4 kleine of 2 grote kamers op het dak te maken. De vraagprijs voor het onroerend goed is op aanvraag beschikbaar.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.