Horeca/Recreatie ter overname in de Alblasserwaard

Adres
Vinkenpolderweg 40à
2952av Alblasserdam

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 per maand excl. BTW en Excl. € 0,- huur voor 4 sloepen.

Oppervlakte
300 m2 bebouwing op ruim 800 m2 grond

Aantal zitplaatsen
100 +

Verplichtingen
Geen

Website
https://www.devinkenwaard.nl/


Omschrijving

Deze prachtige horeca/recreatie onderneming met ruim 25.000 bezoekers per jaar ligt midden in de Alblasserwaard, aan de rivier de Alblas. Vanuit het recreatiecentrum kunnen gasten per gehuurde kano, sloep, motorboot of rondvaartboot de beroemde molens van Kinderdijk bezoeken.

De onderneming heeft meerdere gezichten, er is een recreatieruimte met een bar en ruim 60 zitplaatsen op de begane grond, in de kelder zijn er twee aparte kleedkamers en douches voor de gasten die bijvoorbeeld een survival tocht hebben gedaan. Op de eerste verdieping is een kantoorruimte en een ruimte voor vergaderingen etc. Bij het recreatiecentrum worden 2 stukken bos gehuurd voor role-playing games, teambuilding, kinderfeestjes en meer.

Naast het recreatiecentrum staat een recent gebouwd Pannenkoekenhuisje met 40 zitplaatsen, dit pand is rondom voorzien van glas waardoor het een ruimtelijk gevoel geeft. Deze ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, diners en kinderfeestjes. In deze ruimte is een schouw met BBQ aanwezig.

Buiten de panden bevinden zich 3 ruime terrassen en de aanlegsteiger wordt benut voor wachtenden voor de rondvaartboot die hiervandaan vertrekt.

Naast dit alles zijn er nog veel meer mogelijkheden met dit object, we zijn op zoek naar een ondernemer die graag bedrijfsevenementen/Leisure wil combineren met horeca. Of juist een Leisure-ondernemer die dit juist wil opsplitsen en samen met een Horecaondernemer dit bedrijf wil laten doorgroeien.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.