Lunchsalon Appie te Naaldwijk VERKOCHT

Adres
Herenstraat 37
2671HZ Naaldwijk

Vraagprijs
Inmiddels is Lunchsalon Appie verkocht en niet meer beschikbaar. € 0

Huurprijs
Inmiddels is Lunchsalon Appie verkocht en niet meer beschikbaar. € 0

Oppervlakte
+/- 60 m2 binnen en +/-19m2 schuur

Aantal zitplaatsen
32 binnen en 20 op het voorterras


Omschrijving

Inmiddels is Lunchsalon Appie verkocht en zal op een zelfde wijze worden voortgezet. Hierdoor is het niet meer beschikbaar of te koop.

Lunchsalon Appie is sinds 1977 voor menig inwoner van Naaldwijk een bekende plek waar het huiselijk gezellig is. Een plek waar verliefde stelletjes komen lunchen, waar heerlijke High Tea’s worden geserveerd en waar mannen komen voor een bakkie terwijl de dames aan het shoppen zijn.

Lunchsalon Appie serveert een mix van traditionele en moderne lunchgerechten, van een Flatbread met Geitenkaas tot een uitsmijter Rosbief. Hetzelfde geldt voor het uitgebreide assortiment van koffievarianten en soorten thee.

In de zomer wordt een gedeelte van de zitplaatsen in de Lunchsalon getransformeerd tot een ijssalon of zoals het bij Lunchsalon Appie heet; “het ijsluik”. ‘s Winters staan de ijsbenodigdheden weer in de ruime opslagruimte en is er binnen meer zitgelegenheid.

Lunchsalon Appie kan zeer goed met het huidige lunch concept worden voortgezet en bevindt zich op een ideale plek midden in de winkelstraat. Door het sfeervolle verwarmde terras en het karakteristieke pand ontstaat direct een huiselijk gevoel.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.