Restaurant in het Centrum van Delft te koop

Adres
Wijnhaven 11
2611CR Delft

Vraagprijs
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD € 0,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD € 0,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 280 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 90 binnen en 8 op het terras

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar


Omschrijving

Op dit moment wordt het geëxploiteerd als een Grieks restaurant, maar dan anders dan de meeste Griekse restaurants. Het restaurant is in 2016 volledig verbouwd en vernieuwd. Hier vindt je geen pilaren en gipsen ornamenten maar juist een moderne stijlvolle inrichting met hoogwaardige materialen.

Voor een nieuwe eigenaar is dit een mooie kans om op deze goede en drukke locatie zijn of haar Horecabedrijf te starten. Het restaurant kan goed worden voortgezet als Grieks restaurant, maar het interieur leent zich ook zeker voor aanpassing aan andere concepten.

Indeling:

1) Entree op begane grond, bestaat uit zitgedeelte en bar.
2) Trap naar boven, hoogteverschil +/- 1 meter met sfeervol zitgedeelte.
3) Achterin het restaurant is de ruime keuken.
4) Souterrain met daarin de wijnkelder en extra opslagruimte.
5) Een gevel terras eventueel in overleg met de gemeente uit te breiden.

Huidige eigenaren hebben nog drie andere restaurants in het Westland en hebben besloten om hun restaurant in Delft te verkopen en zich meer op het Westland te gaan richten.

Bij een geschikte kandidaat zijn er mogelijkheden om een deel van de koopsom te financieren.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.